sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Van Dijcklaan 5D
    2282 VM Rijswijk
  • 0707801587

D&P Gevelonderhoud

D&P Gevelonderhoud is een gespecialiseerd bedrijf in alle voorkomende gevelonderhoudswerkzaamheden. Van glazenwasserij en gevelreiniging tot volledige renovatie van de buitenschil van uw woning, pand of object, kortom, voor onderhoud aan de buitenschil van buitengevels bij ons bent u aan het juiste adres.

Ook is D&P Gevelonderhoud gespecialiseerd in het installeren van alle soorten beschikbare vogelwering op de markt tegen overlast van vogels, reinigen en ontstoppen we dakgoten, en reinigen we alle soorten objecten met H.D. Units, van terrassen en parkeergarages tot Industriële Reiniging.

D&P Gevelonderhoud is werkzaam voor Gemeentes, Overheidsinstanties, Makelaars, Woningbouwcoöperaties, VvE Beheer, Bedrijven en Particulieren. Ons personeel is vakkundig, ervaren en betrouwbaar. Wij begrijpen als geen ander dat u woning, pand of object uw visitekaartje is. Schoonmaak en onderhoud zijn daarbij van groot belang.

D&P Gevelonderhoud maakt alleen gebruik van hoogwaardig gekwalificeerd werkmateriaal en milieuvriendelijke schoonmaakproducten. Ons personeel is V.C.A gekwalificeerd en op te hoogte van de beste en nieuwste reinigingstechnieken beschikbaar op u woning, pand of object.

Voor de juiste reinigingsmethode, afgestemd op uw specifieke situatie stelt D&P Gevelonderhoud dus een duidelijk plan samen.D&P Gevelonderhoud in het kort

Lid van de Vereniging van Klussenbedrijven:

Nee

Soort werkzaamheden

  • Onderhoud
  • Restauratie
  • Gevelonderhoud