Dutch Bird Control


Prinses Beatrixlaan 821 821 2284 BG Rijswijk
070 780 1587 Klik om te bellen

Over Dutch Bird Control

Dutch Bird Control is door jarenlange ervaring in het oplossen van vogeloverlast in alle bedenkbare sectoren één van de weinige, echte specialisten in Nederland op het gebied van het installeren van vogelweringsystemen en het weren van vogels op alle mogelijke locaties.

We zijn dagelijks, in het weekend en zelfs in de nachtelijke uren met een klein team op pad om zo veel mogelijk vogels op een professionele, diervriendelijk en onschadelijke manier te weren van allerlei soorten objecten en ondergronden door heel Nederland en België. We doen dit namelijk met passie en plezier en inmiddels hebben we dan ook gezamenlijk meer dan 40 jaar ervaring opgebouwd en zijn alles wel een keer (of talloze keren) tegengekomen, ook veel situaties die een unieke denkwijze, aanpak en installatie vereisten om het doel te bereiken. Vogelwering installeren op een effectieve en onopvallende manier is namelijk helemaal niet makkelijk en is op elke locatie weer net even anders, hier zijn wij volledig in thuis en weten de vogels altijd voor te blijven!

De nadruk bij BDC ligt vanaf de start in 2010 nog steeds op de installatie van de diervriendelijke modellen die vogels niet bezeren, dat is een kernwaarde bij Dutch Bird Control en vandaar de slogan:

ALWAYS A FRIENDLY SOLUTION TO CONTROL BIRDS!
Onze opdrachtgevers komen eigenlijk uit alle mogelijke sectoren die overlast van vogels ervaren of denken te gaan ervaren. Vogeloverlast kom je namelijk overal tegen en kan op nieuwgebouwde objecten snel onstaan als er geen goede preventieve maatregelen worden genomen! De meeste vogels hebben zich aangepast aan stedelijk gebied, zien voordeel in onze bouwtechniek en nestelen steeds vaker op de ons gebouwde objecten.

Er wordt in het algemeen dus vaak een beroep gedaan voor advies en installatie van vogelwering door instanties zoals, overheidsinstanties, gemeentelijke instanties, vastgoedbeheerders, architecten, makelaars, woningbouwcoöperaties, VvE beheerders, aannemers en bouwbedrijven maar ook vele particulieren opdrachtgevers vinden bij ons de oplossing tegen de overlast die vogels kunnen veroorzaken.

Vanaf Augustus 2022 zijn wij veranderd van naam naar Dutch Bird Control, onze oude naam D&P Gevelonderhoud was niet meer representief voor de werkzaamheden die wij dagelijks met ons klein hechte team uitvoerden de afgelopen jaren.

DBC maakt alleen gebruik van hoogwaardig gekwalificeerd werk/installatiemateriaal en milieuvriendelijke schoonmaakproducten! Zoekt u een proffesionele partner om op een vriendelijke manier vogeloverlast aan te pakken of dit te voorkomen dan bent u hier op het juiste adres!

Soort werkzaamheden

Gevelonderhoud
Onderhoud
Restauratie

Onze locatie

Dutch Bird Control


Prinses Beatrixlaan 821 821 2284 BG Rijswijk
070 780 1587 Klik om te bellen