Flex Student Services


Stationsplein 75 2525 BX Den Haag
070 389 38 90 Klik om te bellen

Over Flex Student Services

Flex Student Services is een organisatie, opgericht in 2011 door een team ijverige studenten, dat gespecialiseerd is in studentendienstverlening. Het idee achter Flex Student Services is om u te voorzien van betaalbare en betrouwbare dienstverlening, door studenten in te zetten. Zo is het voor de studenten mogelijk om naast hun studie wat bij te verdienen zonder dat dit hun studie vertraagt en/of beïnvloedt. Het ultieme bijbaantje!Uw voordeel


U geniet van het voordeel om (studenten) uw PC-hulp, klusjes, tuinwerk, verhuizingen, bijles,schoonmaak tegen een lager tarief in plaats van een vakman in te zetten met het streven naar hetzelfde kwaliteitsnorm en hogere servicestandaard. Hier wordt dan ook gebruik gemaakt van de talenten en werkhouding van studenten en afgestapt van de vooroordelen die men al jaren heeft over studenten.

Betrouwbaar, Flexibel en Simpel

Door een strenge selectieprocedure hebben wij een database opgebouwd van slimme, handige, betrouwbare en uiteraard flexibele studenten. Onze studenten worden voor verschillende aspecten geselecteerd; zo wordt dat gedaan op klantvriendelijkheid, aanpaksmentaliteit en betrouwbaarheid. Wij sturen u studenten die al reeds ervaring hebben met de klussen die zij bij u uitvoeren, zoals praktische ervaring op het gebied van verhuizen, tuinwerkzaamheden en kluswerkzaamheden of theoretische ervaring voor uw ICT-hulp en bijlessen. Zo kunt u ervan uit dat uw een student krijgt die duidelijk weet te communiceren hoe zij te werk gaan.

Onze studenten zorgen ervoor dat de klus geklaard is! Elke klus heeft een andere aanpak en dat erkennen wij. Dat heeft geleidt tot een systeem waarbij wij maatwerk voor elke klant leveren. Zo wordt uw verhuizing eerst grondig besproken of bekeken door een van onze studenten bij u thuis! Of wordt uw bijles voor u of uw kind door een stappenplan genomen om bijles op uw tempo en niveau te geven.

Zo komt het dan veel vaker voor dat uw PC problemen verholpen worden door een student die een richting heeft gekozen in ICT.
Of dat uw klusjes thuis uitgevoerd worden door een student Bouwkunde!

Soort werkzaamheden

Badkamer/keuken
Behangen
Decoratie
Montage
Onderhoud
Schilderwerkzaamheden
Timmerwerkzaamheden
Tuinonderhoud

Onze locatie

Flex Student Services


Stationsplein 75 2525 BX Den Haag
070 389 38 90 Klik om te bellen