Gilbert's Style


Meeuwenlaan 41 4306 BS Nieuwerkerk
0634348730 Klik om te bellen

Over Gilbert's Style

Kleine klussen
Gilbert's Style is een allround klusbedrijf en is gevestigd in Nieuwerkerk op Schouwen Duiveland. U kunt bij ons terecht voor kleine klussen in en om het huis, service en onderhoud. Wanneer u zelf geen tijd, kennis, zin of handigheid heeft bent u bij ons aan het juiste adres. Denk hierbij aan het leggen van een laminaatvloer en of plinten, een dimmer of stopcontact plaatsen, het ophangen van een lamp of schilderij, het vervangen van een kraan, dimmer of slot, het in elkaar zetten van meubels of het plaatsen van een traphekje. Doordat wij kleine klussen uitvoeren, zijn wij over het algemeen snel beschikbaar. Wij vragen geen aanbetaling en op Schouwen Duiveland rekenen wij geen voorrijkosten.

Heeft u een kapotte lamp of vertoont uw lamp kuren en wilt u deze laten repareren? In veel gevallen is dat gewoon mogelijk. Gloeilampen en halogeen lampen zijn steeds moeilijker verkrijgbaar en zijn ook nog eens duur in gebruik. Vaak is het mogelijk om de verlichtingstechniek van uw lamp om te bouwen naar een duurzamere lichtbron zoals LED. Vanaf dag 1 profiteert u meteen van lagere energiekosten. 

Foto's

Gilbert's Style in het kort

Soort werkzaamheden

Badkamer/keuken
Behangen
Decoratie
Montage
Onderhoud
Schilderwerkzaamheden

Lid van de Vereniging van Klussenbedrijven

Ja

Artikelen

Naast kleine klussen en reparatie exploiteren wij ook een lampen studio

Duurzaam ondernemen Naast ons klusbedrijf exploiteren wij ook een lampen studio waar wij lampen ontwerpen en vervaardigen van objecten die al een leven achter de rug hebben. Wij streven naar duurzaam...

Onze locatie

Gilbert's Style


Meeuwenlaan 41 4306 BS Nieuwerkerk
0634348730 Klik om te bellen