Klussenpunt


Fonteinkruid 210 8265 LJ Kampen

Over Klussenpunt

Mijn naam is Henk van Dijk. Ik ben eigenaar van het klussenbedrijf Klussenpunt. Eigenaar en enige werknemer tegelijkertijd. En dat is alvast mooi werk. Want mooi werk, daar hou ik van.

En daar kan ik iets voor u betekenen. Ik heb tal van mogelijkheden om u te kunnen helpen bij problemen in en om uw huis. Of het nu gaat over onderhoud, herstel of verfraaien van installaties, computer, tuin, badkamer, hout, verf, of een keuken, ik ben uw man, het Klussenpunt waar u terecht kunt.

Mijn bedrijf is aangesloten bij de branchevereniging VLOK, de vereniging van klussenbedrijven. Om lid te mogen blijven van VLOK moet ik voldoen aan voorwaarden en kwaliteitseisen. En daar plukt u de vruchten van. Bovendien ben ik gekwalificeerd om het elektrotechnisch installatiebedrijf uit te oefenen.

Bent u op zoek naar een elektricien, loodgieter, timmerman, tuinman of schilder in Kampen, IJsselmuiden, Dronten, Grafhorst, ’s-Heerenbroek, Kamperveen, Wilsum, Zalk of in andere plaatsen neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Klussenpunt: gehecht aan kwaliteit en persoonlijke service, maar vooral: Schik van mooi werk.

Schik van mooi werk

Soort werkzaamheden

Badkamer/keuken
Bestrating
Decoratie
Elektrotechniek
Montage
Onderhoud
Timmerwerkzaamheden

Onze locatie

Klussenpunt


Fonteinkruid 210 8265 LJ Kampen